viernes, 13 de diciembre de 2013

Benvinguts a casa!!


BENVINGUTS A CASA,
Així és com us volem donar la benvinguda no només al nostre blog, sinó a la nostra casa anomenada, Residència i Centre de Dia de l'Alta Ribagorça. 
Hem decidit crear aquest espai per arribar a cada un de valtres i poder compartir totes les activitats i moments que vivim. Adaptant-nos a les noves tecnologies i cercant una nova forma d'arribar als nostres familiars, amics i tots aquells que encara no ens coneixen. 
I que millor manera per fer-ho, que presentant-nos naltres primer? 
La nostre Residència, amb una superfície de 2617m2, disposa d'unes instal·lacions totalment equipades on podem gaudir de una gran multitud d'activitats. Tot distribuit en 3 plantes, la planta baixa protagonista en la majoria de les activitats i festes, i la 1r i 2nd planta, on estan les habitacions i els menjadors. 
En la planta baixa, on hi ha tot el "meollo"; allà trobem els serveis tècnics, des de infermeria, metge, fisioterapeuta, treballadora social, psicòloga, direcció i administració. Deixant de banda aquesta part de despatxos més avorrida, ens endinsem a les sales principals; la sala de la lectura i/o manualitats i el gimnàs. La primera, on diàriament és llegeix el diari per mantenir-nos informats de l'actualitat i on es duen a terme la gran part de les activitats manuals o artístiques. I el gimnàs...on diàriament ens mantenim més actius i autònoms, tot i que també és un bon espai per despertar-te i començar el dia amb energia. 
I ens preguntem...que és lo millor de la casa? No tenim cap dubte, el patí-Jardí. Una bonica zona enjardina on sortim a passejar i fer un suc, sempre que el temps ens acompanyi perquè astí a la muntanya...
Ah és veritat, que no us he dit on vivim!!Doncs això si que és lo millor, ens trobareu rodejats de muntanyes i rius,   molt sovint recoberts de neu, gaudint de la natura i l'aire lliure i natural. I on és aquest paradís? Molt a prop de Lleida, a uns 900m d'altura, al Pont de Suert, capital de l'Alta Ribagorça. 
Aquesta és la nostra casa i us convidem a participar de les nostres activitats, encara que sigui a distància i com a espectadors. Astí, anirem deixant una petita mostra de les activitats que es vagin duent a terme, la paraula dels nostres padrins, les seves iniciatives, inquietuds i sobre tot, la seva motivació per lluitar i viure com tot hem de fer, amb alegria i felicitat. 
Així és que, els nostres padrins volen donar veu i imatge a tot el que és fa a la seva casa, la nostre casa. 
Si teniu qualsevol suggeriment, estarem encantats de rebre'ls. 
I ara si, una imatge val més que mil paraules, així és que us deixem unes fotos de la nostra petita casa!

Fins Aviat Família!!











No hay comentarios:

Publicar un comentario