martes, 30 de junio de 2015

El Dia de la Familia, 29 de Juny


Aprofitant el bon temps, ens reunim tots plegats per passar un dia ple de festa i bona companyia.

Durant tot el dia, es van realitzar nombroses activitats, pel matí la missa a càrrec del Mossen Casildo. Aquest any ha sigut més especial ja que un dels nostres residents, que el dia anterior va estar de visita al "Santuari de Lourdes", ens va portar un ciri que presidia la taula a la missa. 




A la tarda, la gran festa. Aquest any amb una novetat, el Photocall personalitzat, situat a l'entrada del centre. En aquest, usuaris i families podien immortalitzar el moment de la forma més divertida, amb bigotis, llavis...













Un cop reunits i la foto feta, era el moment d'aprofitar el bon temps i gaudir del pati del centre. Allà la directora, Neus Marco, va fer l'acte inaugural donant les gràcies per poder venir i reunir-nos tots(tenint en compte les dificultats que hi han per faltar a la feina o recórrer molts km per venir). També va disculpar l'absència de la Sra. Pilar Rodríguez, Directora de la unitat operativa Sociosanitària i adjunt a Gerència, ja que no va poder assistir perquè s'està iniciant nous projectes d'obertura de centres per discapacitats a València i Madrid. 

Tot seguit va ser el torn de les autoritats de la comarca, l'Alcalde de Pont de Suert Jose Antonio Troget  i l'Alcaldesa de Vilaller Mª Jose Erta, que van remarcar la importància de fer una feina amb la gent gran i el paper tan important que tenen els néts, remarcant sempre que cal gaudir cada moment. Després d'aquestes paraules, van ser els encarregats d'atorgar un diploma als usuaris que han destacat en les diferents disciplines. 



























Després de rebre els diplomes, les persones que participen habitualment al taller de musicoteràpia, van fer una actuació musical pels familiars i assistents a l'acte, en forma d'agraïment. Es va obrir l'actuació cantant però en un segon, els familiars els van acompanyar amb les seves veus, fins i tot, algun espontani va unir-se al centre del grup.





























Com  no podia ser d'altra manera, per acabar d'amenitzar la festa vam comptar amb l'actuació del Grup Ribatònics, on nens i grans, un any més van posar un magnífic punt final a la festa.  






Finalment, es va realitzar un aperitiu ben complert, amb plats freds i calents, begudes refrescants i un bon pastis, que van estar preparant les cuineres durant tot el dia, per acomiadar-nos tots plegats. 



Durant la vetllada, es va repartit a cada família un detall recordatori del dia, fet en el taller de manualitats.





















Des d'aquí volem agrair l'assistència a tots els que varen poder participar!
GRÀCIES!!!


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario