viernes, 13 de diciembre de 2013

BON NADAL i FELIÇ 2014




Els carrers ja fan olor de Nadal i la seva decoració ens convida a somiar. La il·lusió arriba a les cases, i omple d’alegria els cors dels petits i dels grans.
A la Residència i Centre de Dia de l’Alta Ribagorça hem decidit fer aquest lipdub i així poder-vos felicitar el Nadal d’una manera molt especial, plena d'alegria i amb una paraula clau: SEGUIREMOS!



El més important de tot és el missatge que us volem transmetre; tot i les dificultats que poden aparèixer al llarg dels anys i de la vida, siguem grans o petits, sempre hem de tenir present que s'ha de lluitar i SEGUIR endavant. Viure amb il·lusió i alegria, amb amor i per damunt de tot, en família. Això  que és primordial, crear-nos dia a dia la nostra família, parents, amics... Això és sens dubte el que sempre ens acompanyarà, estiguin físicament o no, la família serà la que donarà vida al nostre petit món.

I quina és la millor època per passar-la rodejada de la gent estimada? El Nadal. Dies on la màgia agafa el protagonisme, on deixem de costat les preocupacions per gaudir, amb bona companyia, del que és el final d'un any ple de vivències. Alhora ens prepararem per iniciar, un cop més, una nova etapa plena de nous propòsits i enigmàtiques experiències. Al cap i a la fi, un any ple d'infinits moments que ens deixaran sense alè.



Per part de tota la família de la Residència i Centre de Dia de l'Alta Ribagorça volem DESITJAR-VOS BON NADAL I FELIÇ 2014!!




Gràcies per acompanyar-nos dia a dia, i fer que aquesta família sigui més gran!




http://youtu.be/b4mZPWcdmJk







1 comentario: