jueves, 1 de diciembre de 2016

Taller Elaboració de Pa



Taller Elaboració de Pa

Avui fem Pa, gràcies un cop més als Tallers elaborats amb la col·laboració d'Alessa-serunion. 
Un cop més, hem gaudit un taller molt interessant. Aquest cop cal destacar la implicació de les persones ja que era un taller pràctic. 

Aquest cop, La Núria, tècnic d'Alessa va venir acompanyada d'un cuiner, el encarregat de fer l'explicació. 
En un primer moment es van col·locar totes les persones a la gran taula i es va explicar detalladament en que consistia el taller. 

Se'ls hi va col·locar un davantal, se'ls hi va donar tres masses de pa i es va enfarinar tota la taula per evitar que el pa s'enganxés. 
Abans de posar les mans a la massa, se'ls hi va explicar els beneficis del pa i els diferents tipus d'aquest. 

El cuiner anava explicant pas per pas el que s'havia de fer, tot començava fent un bon "xurro" amb la massa i d'aquest van sorgir tres figures: Un cargol, un llaç i una trena. Uns tenien més facilitat que altre, com el Sr. Nel, que era pastisser i gaudia més que ningú. Als que tenien més dificultats els tècnics donaven suport perquè el resultat sigues satisfactori. 

Al acabar, totes les figures es van col·locar en safates per enviar-les a fornejar. a la tarda, tots estaven a la espera de rebre les seves creacions i berenar-les. 

El dinamisme del taller va fer que l'activitat fos ràpida, tots/es es van quedar amb ganes de continuar amassant la massa. 







No hay comentarios:

Publicar un comentario